در این روزنوشت نگاهی انداختهایم به موزهی خودروی «مالین» (Mullin) و علاقهی بسیاری به خودروهای سیتروئن وجود دارد. گفته میشود این یکی از بزرگترین و جذابترین نمایشگاههای سیتروئن است که تاکنون برگزار شده و ۴۶ خودرو در آن به نمایش گذاشته شدهاند.
برای بزرگنماییِ این تصویر و دیگر تصویرهای روزنوشت، روی آنها کلیک کنید.به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "تاپگیر"، این یکی از بزرگترین و جذاب ترین نمایشگاههای سیتروئن است که تاکنون در آمریکا برگزار شده و ۴۶ خودرو در آن شرکت دارند. برخی از این خودروها کاملا نادرند و بسیاری دیگر کاملا فوقالعاده طراحی شدهاند.
۱۹۱۹، سیتروئن تایپ Aاولین سیتروئن و اولین خودرو از تولید انبوه خودروهای اروپایی. مجموعه تولید این خودرو بین سالهای ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۱ به ۲۴ هزار دستگاه رسید. در واقع روزی ۱۰۰ دستگاه از این خودرو تولید میشود. موتور این خودرو از نوع ۱.۳ لیتری بوده و از یک جعبه دنده سه سرعته دستی بهره میبرد. پس از اینکه این خودرو در سال ۲۰۱۰ را از انبار بیرون کشیدند، تنها ۳۰ دقیقه طول کشید تا به حرکت خود ادامه دهد. این خودرو از سال ۱۹۶۶ حرکت نکرده بود.
۱۹۳۸، سیتروئن کوپه B11 ترکشن آوانتترکشن آوانت یک معامله و موفقیت بزرگ بود. چرا که اولین خودرویی بودکه در خط تولید انبوه با محرک چرخ جلو ارائه شد. از طرفی شاسیخودرو به شکل مونوکوک ارائه شد. در سالهای دهه ۳۰، این ساختار بسیار بدیع و جذاب بود. اما تمام این مشخصات مخصوص یک آوانت معمولی بود. در سال ۱۹۳۸ از نسخه B11 این خودرو ۴ نسخه ساخته شد و تعداد کل آنها در طول سالهای بعد به ۱۵ دستگاه رسید.
۱۹۶۶، سیتروئن صحرا CV2نه یک CV2 معمولی. این مدل به یک موتور ۴۲۵ سیسی مجهز شد و قابلیت محرک ۴ چرخ را از خود نشان داد. تنها ۲۵ دستگاه از این خودروها هنوز موجود است.
۱۹۶۷، سیتروئن ID21F بریکانگلیسیها آن را با نام سفری میشناسند. به اندازه دیگر مدلهای این کارخانه در زمان خود محبوب نیست، دو شماره روی پلاک خودرو دیده میشود، مخزن بار فضای خوبی را ارائه میدهد.
۱۹۷۰، سیتروئن پروتوتایپ M35پس از مدتی ۲۶۷ دستگاه از این خودرو ساخته شد و مشتریان به شکل آزمایشی از آن استفاده کردند. مشتریان این امکان را داشتند که پس از مدت محدود خودرو را به شرکت بازگردانده یا آن را نگه دارند. خودروهای بازگردانده شده تخریب شدند و امروزه ۵۰ دستگاه از این خودرو موجود است.
۱۹۷۳، سیتروئن SMبخش جلوی خودرو کمی پهنتر از پشت آن بود و آخرین خودرویی است که که در آمریکا به فروش رسید.
۱۹۷۳، سیتروئن پالاس DS23نسخه سوپر لوکس از DS. این خودرو اولین اتومبیل با چراغهای بود که به شکلی خودکار با توجه به حرکت تنظیم میشدند.
۱۹۷۵، سیتروئن CX2200آخرین خودرویی که قبل از پیوستن سیتروئن و پژو ساخته شد.
۲۰۰۹، سیتروئن C6پس از سالها یکنواختی، سیتروئن با این مدل به هیجان آمد. سامانه تعلیق لوکس و پنجره عقب مقعر در آن جذاب بود.
برگرفته از :
عصرایران