اگر قرار باشد خودروها نیز مانند فیلمها و سریالهای تلویزیونی ورژن دوم و سوم داشته باشند، «سیمبیوز ۲» رنو یکی از آنهاست؛ همان خودروی مفهومی جالبی که امسال و چند ماه پیش در نمایشگاه خودروی فرانکفورت به نمایش درآمد و ذهنها را به یاد «ترزور» این کمپانی میاندازد.
به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "درایو مگ"، اینک رنو یک مدل واقعیتر از این خودرو را معرفی کرده که احتمالا به صورت یک مدل تولیدی در ۵ سال دیگر ارائه میشود.
این خودرو یک الکتریکی خودران است. دو ویژگیای که این روزها هر خودروی معمولی را به چالش میکشند. دو موتور الکتریکی این خودرو در محور عقب نصب شدهاند و با استفاده از فناوریهای ارائه شده در سامانه تحرک، از نوع منحصر به فرد رنو که باعث پویایی و داینامیک بیشتر خودرو میشوند.
در نسخه اولیهای که رنو آن را در تیزرها و نمایشهایش به تصویر میکشد، نسخه اولیه ۵۰۰ کیلووات قدرت و گشتاور ۶۶۰ نیوتنمتری را از خود به نمایش میگذارد. خروجیای که معادل ۴۹۰ اسببخار به شمار میآید. البته رنو ادعا میکند این قدرت بیشتر خواهد شد و با اعداد ارائه شده از سوی رنو شتاب صفر تا صد این خودرو به ۶ ثانیه زمان نیاز دارد.
برای بزرگنمایی، روی عکسها کلیک کنید.برای بزرگنمایی، روی عکسها کلیک کنید.خودرانها در دنیای امروز درجات مختلفی دارند. بیشتر خودرانهای امروز به نظارت کاربر نیاز دارند. بسیاری از کارشناسان دنیای خودرو نیز، سپردن تمامی مسئولیتهای حرکت به خودرانها را کاری خطرناک عنوان کردهاند. با این حال رنو ادعا میکند، سیمبیوزش به سطح ۴ خودرانی مجهز است و میتواند بدون نظارت کاربر انسانی براند. بنابراین میتوان ترکیب فناوری به کار رفته در این خودرو را مدبرانه دانست. خودرو سرعتش را با توجه به خودرو پیشروی خود تنظیم میکند و بین خطوط میراند. همچنین امکان سبقت گرفتن این خودرو با توجه به شرایط مناسب، از دیگر خودروها وجود دارد.
با چنین فناوریای خودرو قطعا به دهه بعد تعلق خواهد گرفت. خودرویی سبز که به دلیل الکتریکی بودن از دوستداران محیط زیست محسوب میشود.
باتری های ۷۲ کیلوواتی روی این خودرو نصب شدهاند و امکان نصب مدلهای ۱۰۰ کیلوواتی نیز در آنها وجود دارد. رنو ادعا میکند بیش از ۸۰ درصد از این باتری ها کمتر از نیم ساعت شارژ میشود. اما رنو در خصوص این موضوع که چه میزان مسافت را میتوان با یک بار شارژ طی کرد جزئیاتی را مطرح نکرده است.
آئرودینامیک نیز مبحث مهمی است. ورودی هوای عمودی، بادگیرهای جانبی و اسپویلرهای روی سقف به قابلیتهای آئرودینامیکی این خودرو کمک بیشتری میکنند. اسپویلرهای روی سقف به صورت خودکار در حالت داینامیکی بیرون میآیند.
دوربینهای جانبی به عنوان آینه متعارف بغل کار میکنند و دوربینهای عقب نیز در خودرو با کیفت زیاد به کار رفتهاند.
اینک در حال رفتم به دورهای هستیم که خودروها بوی آینده میدهند. سیمبیوز نیز احتمالا یکی از اولین خودروهای دهه آینده خواهد بود که در اواخر ۲۰۲۲ یا اوایا ۲۰۲۳ به خیابانهای جهان ورود پیدا میکند.
برای بزرگنمایی، روی عکسها کلیک کنید.برای بزرگنمایی، روی عکسها کلیک کنید.برگرفته از :
عصرایران