صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 فرانسه تبلیغ کلاس‌های خصوصی و کتاب‌های کمک‌آموزشی را ممنوع کرد بخش عمومی

9

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

وزارت آموزش فرانسه اعلام کرد از این پس تبلیغ کلاس‌های خصوصی یا تشویق به خرید کتاب‌های آموزشی خصوصی خارج از استانداردها و برنامه‌های تعیین‌شده‌ی مدرسه، غیرقانونی و ممنوع است. به گزارش شبکه‌‌ی تلویزیونی یورونیوز، کالایی شدنِ آموزش در فرانسه به یکی از دغدغه های مراکز رسمی و خانواده‌ها تبدیل شده است و چندی پیش مردم در یک اعتراض جمعی در پاریس به راه‌پیمایی پرداختند.

تظاهرکنندگان با دست نوشته هایی که روی آن نوشته شده بود "آموزش کالای فروشی نیست"، نسبت به تبلیغ کلاس های آموزشی در خارج از چارچوب مدرسه و کتاب های کمک آموزشی اعتراض کردند.

با این حال باید گفت که روند کالایی شدن آموزش در فرانسه هنوز هم چند پله عقب تر از سایر کشورهای اروپایی از جمله انگلیس است.
بر اساس تحقیقات، در سال ۲۰۱۶ میلادی بیش از ۴۰ درصد دانش آموزان در لندن در مقاطعی از دوره تحصیل شان معلم خصوصی گرفته‌اند یا از آموزشگاه های و کتاب های کمک آموزشی استفاده کرده اند.

اما این تحقیقات نشان می دهد که در فرانسه بین یک سوم تا یک چهارم دانش آموزان در مقاطعی از سال‌های تحصیلی به کلاس های خصوصی آموزشی مراجعه می کنند که از نظر تحلیلگران جمعیت وسیعی را شامل می شود.

در فرانسه تحصیلات تا دانشگاه به طور کامل رایگان است و حتی کتاب های آموزشی نیز در اول سال بطور رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.
سهم بازار کلاس ها و کتاب های کمک آموزشی که پول های کلانی از دانش آموزان طلب می کنند، هر سال ۱۰درصد افزایش دارد.

این موضوعی است که بیشتر کارشناسان بخش آموزش فرانسه را نگران کرده است و نسبت به فراگیر شدن این موضوع هشدار داده اند.
بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی وزارت آموزش فرانسه، در سال جاری میلادی، از هر پنج دانش آموز مقطع راهنمایی و از هر چهار دانش آموز دبیرستانی یک نفر به استفاده از کلاس های پولی و کتاب های کمک آموزشی روی آورده است.

بر اساس همین آمار، ۱۷ درصد از دانش آموزان فرانسوی در سال ۲۰۱۷، از کمک های آموزشی خارج از چارچوب مدرسه استفاده کرده اند که این آمار در سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵ ، فقط سه درصد بوده است.

برگرفته از : عصر ایران

شنبه 15 دی 1397 ساعت 07:54  
 نظرات