www.iiiWe.com » مرثیه‌ای بر آرامگاه صائب

 صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 مرثیه‌ای بر آرامگاه صائب بخش عمومی

18
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)

مرثیه‌ای بر آرامگاه صائب

خواندن نوشتار پیوست را به دوستان گرامی توصیه مینمایم

زیرا بخش دیگری است از ندیدنیها

و در ادامه این سلسه مطالب که امیدوارم هرچه سریعتر خاتمه بیابد

...




چهارشنبه 12 بهمن 1390 ساعت 10:24  
 نظرات    
 
مجید صابر 19:28 چهارشنبه 12 بهمن 1390
1
 مجید صابر
تاریخ در باره کوتاهی های سازمان میراث فرهنگی کشور قضاوت خواهد کرد . ارج ننهادن به بزرگان باعث کوچک شدن نسلهای بعدی می شود.
امیر یاشار فیلا 19:56 چهارشنبه 12 بهمن 1390
2
 امیر یاشار فیلا

درود بر شما آقای مهندس افتخاری؛ و سپاس که در راه دغدغه‌های فرهنگی‌تان، آگاهی‌رسانی برداشتن گامی در عمل را بر لب گزیدن و افسوس خوردن و دست روی دست گذاشتن، ترجیح داده‌اید.

دیروز در آیین آغاز بهره‌برداری از 45 پروژه‌ی شهری و عمرانی منطقه‌ی 10 شهرداری اصفهان حضور داشتم. یک قلم از آن 45 پروژه، «احداث دوربرگردان‌های شمالی و جنوبی پل تمدن (هفتون)» بود؛ که هفته‌ی پیش معاون عمرانی شهرداری اصفهان، آقای دکتر قاری‌قرآن، گفته بودند هزینه‌ی اجرای این پروژه به طول ۸۲ متر و مساحت ۸۷۱ مترمربع، «بالغ بر شش میلیارد ریال» است.

اکنون این پرسش پیش می‌آید که: اگر سهم یک دسترسی محلی (گیرم با کاربرد و استفاده‌ی فرامحلی، به دلیل قرار داشتن در شبکه‌ی بزرگراهی) با هدفِ آسان‌سازی عبور و مرور خودروها، 600 میلیون تومان باشد، با چه منطقی می‌توان پذیرفت که رسیدگی به وضعیت نابه‌سامان یک بنا/فضای یادمانی (که طبعاً کارکردی فرامحلی و بلکه کشوری و جهانی برایش متصور است) معطلِ رقمی در حد 25 تا 50 میلیون تومان بماند!؟

بد نیست این را هم بیفزایم که برآورد یادشده تنها بر پایه‌ی عکس‌های گویای آقای مهندس افتخاری انجام نگرفته، و برای به دست آوردن این رقمِ حدودی، نزدیک به دو ماه پیش دست‌به‌دامان دوستی از کارشناسان مجرب سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری شدم؛ و ایشان با بررسی آیتم به آیتمِ تعمیرات مورد نیاز آرامگاه صائب و فضای پیرامونش، به رقم 25 تا 50 میلیون رسید، که به نظر من برای سامان‌بخشی به یک بنا/فضای یادمانیِ یگانه و متفاوت، حتا در قیاس با هزینه‌های دیگر پروژه‌های شهری، اصلاً مبلغ زیادی نیست.

به هر حال، برای کسانی که همچون من گاهی از این آرامگاه بازدید می‌کنند، این کم‌توجهی مشهود است؛ که امیدواریم دست‌اندرکارانِ مدیریت شهری، با آگاهی از این‌گونه دیدگاه‌های شهروندان، هر چه زودتر به وضعیت نابه‌سامان این آرامگاه مصفا رسیدگی کنند.
علی علیزاده 23:19 چهارشنبه 12 بهمن 1390
1
 علی علیزاده
عالی بود. ممنون از شما.
سایه ذاکری 01:46 پنجشنبه 13 بهمن 1390
1
 سایه ذاکری
بسیار روزنوشت خاص و خوبی بود. مرسی جناب افتخاری.
من یکبار به آرامگاه صائب سر زدم. همیشه وقتی به همچین مکان هایی سر میزنم، شادی اون گشت فرهنگی خیلی زود از بین میره و جاشو میده به ناحتی از دیدن بعضی حقایق که برا هممون سخته.
جدا از ابعاد ناراحت کننده ای که مهندس فیلا هم به خوبی اشاره کردن، این پست منو به یاد یک روز منحصر از زندگیم انداخت برای همین دوست دارم یک بار دیگه ازتون تشکر کنم.
مرسی
کورش نیکزاد 14:42 پنجشنبه 13 بهمن 1390
1
 کورش نیکزاد
دمتون گرم
هم مهندس افتخاری، هم مهندس فیلا
کارتون واقعا درسته
حامد حقی 16:45 پنجشنبه 13 بهمن 1390
1
 حامد حقی
بازهم داستان همیشگی میراث فرهنگی و سازمان میراث فرهنگی...
نخیر مثل اینکه باید یه کار اساسی کرد. حالا چیکار نمی دونم. خانم مهندس بهشتی دارند برای طبیعت و محیط زیست تلاش می کنند. شاید باید مثل ایشان برای میراث فرهنگی غوغا کرد.
واقعن ما موندیم که چه کسی به میراث فرهنگی ما واقعن دل می سوزاند. تازه دلمون خوش بود که در این دوران منشور کوروش آورده اند و می خواستند که نوروز در تخت جمشید بگیرند و .... اما معلومه که حیف ....
م افتخاری 11:28 آدینه 14 بهمن 1390
1
 م افتخاری
از بابت توضیحات آقای مهندس فیلا سپاس ویژه و یک درخواست برای انتشار مطالعات انجام گرفته توسط ایشان البته درصورت تمایل و امکان
و از دیگر دوستان نیز سپاس
مشتاقانه منتظر کامنتهای تکمیلی و نظرات جدید دوستان دیگر هستم
علی اکبر صحافی پور 13:58 آدینه 14 بهمن 1390
1
 علی اکبر صحافی پور
بنای آرامگاه صائب تبریزی در شهر اصفهان به همت و اصرار مرحوم عباس بهشتیان که عاشق ترین انسان در راستای شناخت و حفظ میراث فرهنگی اصفهان بود، ساخته شده است. روحش شاد و یادش گرامی باد.
م افتخاری 08:27 شنبه 15 بهمن 1390
0
 م افتخاری
سپاس از توضیح جناب مهندس صحافی پور
بله متاسفانه بانیان اصلی به خاطر تواضع و نیتی که دارند معمولاً دیده نمیشوند ولی صاحبان منصب و مقام و موقعیت ( ویا چینندگان بادمجان دور قاب )نام خود را بر در و دیوار نقش میکنند و صاحب منصب بعدی آن را به هر نحو ممکن امحائ مینماید( همانگونه که در یکی از کتیبه‌ها شاهد آن هستیم ) و شگفتا که در نوشتار یکی از کتیبه‌ها شاعر بی‌نیازی خود را از این افراد آشکارا بیان نموده است.
ازدیگران چراغ نخواهد مزار من کز سوز سینه شمع مزارم دل خود است
نازنین بهشتی 11:47 یکشنبه 16 بهمن 1390
1
 نازنین بهشتی
مرسی
مطلب خیلی خوب و هشداردهنده ای بود
ولی مطمئنم اگه برین پیش مسئولان، با قیلفه حق بجانب میگن: آقا ما بودجه واسه مرمت مدرسه چهارباغ و مسجدشاه نداریم، بیاییم آرامگاه 80 ساله صائبو تعمیر کنیم!!!؟
م افتخاری 13:41 یکشنبه 16 بهمن 1390
0
 م افتخاری
خانم مهندس بهشتی
قسمت پایانی مطلب ارسالی تاحدودی پاسخی است به آن مسولین محترم
ضمناً اگرمیشد این مساله را به مردم واگذاشت و از تولیت دولتی خارج میشد باز افرادی همچون مرحوم عباس بهشتیان پیدا میشدند که با بوروکراسی کمتر و هزینه معقولتر کار مناسبتری انجام دهند.
همچنین جهت استحضار جنابعالی :
کاشیهای بالایی محل ریزش کرده گنبد مدرسه چهارباغ نیز در حال حاضر برداشته شده تا اگر خدا بخواهد نسبت به مرمت روسازه گنبد اقدام شود ولی همچنان مشکل احتمالی سازه گنید مذکور به نظر میرسد که به قوت خودش باقی باشد
م افتخاری 13:43 یکشنبه 16 بهمن 1390
0
 م افتخاری
آقای مهندس صحافی پور گرامی :
از توضیح جنابعالی جهت تکمیل شدن اطلاعات دوستان سپاسگزارم
م افتخاری 13:47 یکشنبه 16 بهمن 1390
0
 م افتخاری
در کتیبه موجود در بالای مزار به سال ساخت و خاتمه و در یادمان ابتدای فضای سبز ، به زمان و متولی مرمت اشاره شده ولی جایی که به نام این انسان پاک اشاره شده باشد نیافتم .در صورت امکان به نشانی مرجع مذکور اشارتی بفرمائید.
امیر یاشار فیلا 15:13 یکشنبه 16 بهمن 1390
0
 امیر یاشار فیلا

فراموش کردم که از آقای مهندس صحافی‌پور ارجمند به خاطر یادآوری به‌جایشان سپاسگزاری کنم.
سپاسگزارم آقای مهندس.
زندگی و کارنامه‌ی کسانی همچون زنده‌یاد عباس بهشتیان، این دلگرمی را به دلسوختگان معاصر فرهنگ می‌دهد که با وجود همه‌ی بی‌سروسامانی‌ها و کارشکنی‌ها و سوء مدیریت‌ها، باز هم می‌توان چشم آن را داشت که برآیند کوشش‌هایی از این دست، به بار بنشیند.
علی اکبر صحافی پور 10:28 دوشنبه 17 بهمن 1390
0
 علی اکبر صحافی پور
دوستان گرامی
انشاءالله در این مورد خاص توضیحات مستندی تقدیم خواهم کرد .
با توجه به اینکه منزل پدری اینجانب دیوار به دیوار منزل مرحوم عباس بهشتیان (واقع در خیابان عبدالرزاق کوی حمام شیخ بهایی ) می باشد ، خاطرات بسیاری از آشنایی 28 ساله با ایشان دارم که همراه با تصاویر جهت دوستان ارائه خواهم نمود .
م افتخاری 15:57 دوشنبه 17 بهمن 1390
0
 م افتخاری
سپاس از توضیحات آقایان مهندسان فیلا و صحافی پور مشتاقانه منتظر انتشار و رویت مطالب وعده‌داده شده ، هستم
مائده علیشاهی 21:45 دوشنبه 17 بهمن 1390
0
 مائده علیشاهی
خیلی خیلی ممنون
بهزاد اکابری 16:45 چهارشنبه 19 بهمن 1390
0
 بهزاد اکابری
دست مریزاد به مهندس افتخاری عزیز، مهندس فیلا عزیز، مهندس صحافی پور عزیز و بقیه دوستان. متاسفانه هرآنچه به جائی نمیرسد فریاد است که شخصاً اعتقاد دارم باید کاری کنیم که برسد.
از صمیم قلب امیدوارم راهی بیابیم که فریاد غریبی میراث فرهنگی این مرز و بوم گوش هرچی مسئول بی مسئولیت رو .................. شنوا کنه. امیدوارم.
موفق باشیم.