www.iiiWe.com » تغییرات فناورانه که زندگی ما را تغییر می دهند

 صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 تغییرات فناورانه که زندگی ما را تغییر می دهند بخش عمومی

1

تغییرات فناورانه که زندگی ما را تغییر می دهند
دوره های آموزشی آنلاین شیوه ای که مردم برای یادگیری و آموزش مورد استفاده قرار می دهند را تغییر داده و معلمان و دانش آموزان را از نقاط مختلف جهان گرد هم آورده است. با فناوری های اینترنت همراه، آموزش حتی می تواند در حال حرکت و در بازه های زمانی جداگانه صورت بگیرد.
عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - اینترنت اشیا، داده های بزرگ و رایانش ابری به طور روز افزون خود را به عنوان عناصر پویای جدیدی که محرک توسعه اینترنت در سال های پیش رو هستند، مطرح می کنند. از زمان اختراع گستره جهانی وب، صنعت اینترنت در حال تکامل بوده و زمینه ساز انقلاب دیجیتالی شده است که همه چیز را از شیوه صحبت کردن، زندگی، و کار تا روشی که کسب و کار خود را انجام می دهیم، تغییر داده است. در ادامه با برخی از تغییرات برتر فناوری بیشتر آشنا می شویم.

اینترنت همراه، زندگی های متحرک


گوشی های هوشمند و تبلت ها بر مبنای اینترنت همراه زندگی روزانه ما را به طور قابل توجهی آسان ساخته اند. ما در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته می توانیم به شبکه متصل بوده و حتی در حال حرکت به برقراری ارتباط، انجام خرید و مطالعه اقدام کنیم.
بنابر پیش بینی جدید شرکت IDC، بیش از دو میلیارد نفر، دو سوم از کل جمعیت آنلاین، انتظار می رود در سال 2016 از دستگاه های قابل حمل برای دسترسی به اینترنت استفاده کنند. بنابر ارزیابی های صورت گرفته، این روند رو به رشد با نرخ دو درصد سالانه تا سال 2020 ادامه می یابد. چین، هند و اندونزی به عنوان مناطقی که انتظار می رود قوی‌ترین رشد را داشته باشند، معرفی شده اند.

شکوفایی تجارت الکترونیک


طی سال های اخیر شاهد توسعه چشمگیر صنعت تجارت الکترونیک بوده ایم و در همین راستا بسترهای پرداخت شخص سوم به آسان ساختن آن کمک کرده اند. گروه علی بابا یکی از شرکت های پیش رو در زمینه تجارت الکترونیک محسوب می شود که مقر آن در کشور چین قرار دارد. بنابر گزارش مرکز آمار چین، تراکنش های آنلاین در این کشور طی سال 2014 به 2.8 تریلیون یوان رسیده است.


با توسعه فناوری های مرتبط با اینترنت، کسب و کارهای آنلاین بیشتری در تلاش هستند تا وارد دنیای مالی شوند و خدماتی مانند اعطای وام نظیر به نظیر، تامین مالی مردمی، خرده سرمایه گذاری یا میکروفایننس و مدیریت ثروت برای کسب و کارهای کوچک و خرد ارائه می شوند. تامین مالی اینترنتی در تشویق مردم برای آغاز کسب و کار خود یا شکل گیری کارآفرینی انبوه نقش داشته است.


دوره های آموزشی آنلاین شیوه ای که مردم برای یادگیری و آموزش مورد استفاده قرار می دهند را تغییر داده و معلمان و دانش آموزان را از نقاط مختلف جهان گرد هم آورده است. با فناوری های اینترنت همراه، آموزش حتی می تواند در حال حرکت و در بازه های زمانی جداگانه صورت بگیرد. این تحول به ویژه برای دانش آموزانی که در مناطق روستایی ساکن هستند و از کمبود منابع و معلمان عالی رنج می برند، حیاتی است.


خودروهای خودران اگرچه هنوز در مراحل اولیه عمر خود قرار دارند اما از فناوری های جذاب و مورد توجه شرکت های مطرح جهان محسوب می شود. جدیدترین نمونه در این زمینه همکاری شرکت چینی بایدو با شرکت آلمانی ب‌ام‌و بوده است که آزمایش جاده ای یک دستگاه ب‌ام‌و تغییر یافته خودران را با موفقیت انجام داده اند.
با توجه به فعالیت نام هایی بزرگ در زمینه خودروهای خودران، این بازار می تواند میزبانی فوق العاده برای فناوری های نوین باشد زیرا شرکت ها در پی ثبت نام خود به عنوان پیشگامان توسعه فناوری خودرو هستند. گوگل یکی از نام های بزرگ در این بازار است که با جدیت آزمایش مدل های خودران را دنبال می کند و سامسونگ نیز از راه اندازی یک گروه کسب و کار جدید به منظور پژوهش درباره خودروهای خودران خبر داده است.


بازار رو به رشد اینترنت نگرانی ها درباره تهدیدهای امنیتی را نیز افزایش داده است. در کنار معرفی فناوری های هوشمند و اتصال هرچه بیشتر دستگاه ها به اینترنت با موضوعاتی مانند هک کردن، نفوذ به پایگاه های داده و نشت اطلاعات برخورد می کنیم و آسیب پذیری دستگاه ها، نرم افزارها، سیستم های عامل و خودروها با فناوری های اطلاعات جدید مانند رایانش ابری و اینترنت اشیا بیش از پیش شده است. بر همین اساس، امنیت سایبری به موضوعی فوق العاده حیاتی مبدل شده که نیازمند اقدامات هماهنگ جهانی است.

شنبه 5 دی 1394 ساعت 12:00  
 آراء    
 
 نظرات