www.iiiWe.com » وقتی انسان‌ها زمین را به گریه می‌اندازند

 صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 وقتی انسان‌ها زمین را به گریه می‌اندازند بخش عمومی

7

وقتی انسان‌ها زمین را به گریه می‌اندازند

سازمان بین‌المللی تغییرات آب و هوایی اخیرا مقاله‌ای در مورد وضعیت نگران کننده محیط زیست زمین منتشر کرده است. این تصاویر که از فضا گرفته شده به ما نشان می‌دهد فعالیت‌های انسان‌ها چه تاثیراتی در سیاره ما گذاشته‌اند.
این تصاویر نشان می‌دهد آینده در خطر زمین است و تمام انسان‌ها باید به نوعی در سلامت سیاره تلاش کنند و با دانستن این موضوع می‌توان از خطرات بعدی جلوگیری کرد.
البته در این تصاویر جای دریاچه ارومیه که روزی پرآب و امروز خشک شده است نیز خالیسیت.



آلودگی در چین – در اکتبر 2013 چین با ذرات غبار NOAA و NASA پوشیده شده بود. به گفته سازمان بهداشت جهانی آلودگی هوا موجب مرگ حدوداً 7 میلیون نفر در سال 2012 شده بود.



بدترین نشت نفت در تاریخ آمریکا – پس از انفجار در خلیج مکزیک 4 میلیون بشکه نفت خام در خلیج مکزیک به سمت «لوئیزیانا»ریخته شد. این تصویر توسط ماهواره «ترا» گرفته شده است.



قطع درختان جنگلی آمازون – این تصویر توسط ماهواره «ترا» و ناسا در آگوست 2007 گرفته شده است که دولت «روندونیا» یکی از مناطق «آمازون» را که در اثر قطع درختان جنگلی به رنگ سبز تیره نشان می‌دهد در صورتی که رنگ‌های قهوه‌ای و سبز نشان‌دهنده مناطقی است که قطع درختان جنگلی به صورت گسترده است.



کاهش آب آرال– در تصویر سمت چپ ناسا، تغییرات در سطح دریای آرال را می‌توان مشاهده کرد. این تصویر در سال 1989 گرفته شده است. تصویر سمت راست در سپتامبر سال 2013 گرفته شده که قبلا بزرگ‌ترین دریاچه نمک جهان به مساحت 68 هزار کیلومتر مربع بوده و از سال 1960 در حال کاهش است.



افزایش CO2 توسط ترافیک هوایی- این تصویر در ماه مه 2004 تهیه شده و نشان دهنده میزان ترافیک هوایی در یک روز است. 3 درصد از گازهای گلخانه‌ای CO2 توسط حمل و نقل هوایی تولید می‌شود. پیش‌بینی می‌شود که این حجم از آلودگی در صورتی که اقدام پیش گیرانه‌ای صورت نگیرد تا سال 2050، 6 برابر خواهد شد.



آلودگی نوری پاریس– این تصویر توسط ایستگاه بین‌المللی فضایی از پاریس گرفته شده است که به ما اجازه می‌دهد نگاهی گذرا به میزان مصرف برق در شب‌های پاریس داشته باشیم.
از سال 2013 به دلیل تاثیر نور‌پردازی شبانه بر میزان CO2 تصمیم گرفته شد حجم استفاده از برق در شب کاهش پیدا کند.



ترافیک فشرده دریایی– این تصویر ترافیک کشتی‌ها در اقیانوس آرام در مارس 2009 را نشان می‌دهد. در گزارشی که توسط آژانس محیط زیست اروپا منتشر شد حمل و نقل دریایی یک منبع عمده آلودگی هوا است و کمتر کنترل شده است.



زباله‌های فضایی– این تصویر توسط کامپیوتر در آوریل 2008 تهیه شده است و آژانس فضایی اروپا آن را منتشر کرد. امروزه بیش از 23 هزار عدد از بقایای اشیاء بزرگتر از 10 سانتی‌متر در مدار زمین در حال چرخش هستند. این حجم از زباله‌ها موجب آلودگی فضایی قابل توجهی شده است.








یکشنبه 7 اردیبهشت 1393 ساعت 07:06  
 نظرات    
 
بهروز نورکرمی 20:27 سه شنبه 9 اردیبهشت 1393
1
 بهروز نورکرمی
افسوس