www.iiiWe.com » مکان‌هایی شگفت‌انگیز و خیالی در اطراف ما

 صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 مکان‌هایی شگفت‌انگیز و خیالی در اطراف ما بخش عمومی

7

مکان‌هایی شگفت‌انگیز و خیالی در اطراف ما

در کره خاکی ما انسان‌ها همیشه مناطقی وجود داشته‌اند که به‌طور شگفت‌انگیزی چشم‌نواز بوده‌اند؛ همه انسان‌ها دارای یک حس کنجکاو طلبانه هستند که آن‌ها را وادار می‌کند تا به جاهایی قدم بگذارند که زمانی تنها یک رؤیا و آرزویی بیش نبوده؛ اما موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود.

در کره زمین، خانه گذشته و حال ما مکان‌هایی هستند که انسان‌ها به آنجا دست نیافته‌اند و در این بین مناطقی نیز وجود دارند که بسیار دیدنی‌تر و واقعی‌تر از تخیلات ما می‌باشند، مناظری که با تمام رؤیایی بودنشان در حقیقت وجود دارند.

در این مطلب می‌خواهیم نگاهی به این حقیقت‌های رؤیایی سفری کرده و بیشتر از سفر به ستارگان در شگفتی غوطه‌ور شویم:

1. پارک Danxia

رنگین‌کمان زمینی! بااینکه عکس‌ها کاملاً باورنکردنی هستند اما در حقیقت وجود دارند، بله ما هم به‌سختی باور می‌کنیم. این کوه‌ها بخشی از Danxia در پارک زمین‌شناسی Zhangye در چین هستند؛ لایه‌های ماسه و سنگ با رنگ‌های مختلف و مواد معدنی متفاوت بیش از 24 میلیون سال باهم فشرده‌شده‌اند و به‌صورت صفحات تکنوتیکی درآمده و انسان‌ها را غرق در تماشای خود کرده‌اند.




2. معادن متروکه

بله شما هم به‌طورقطع باور دارید که این معادن وجود ندارند، این عکس‌ها از اعماق زمین و در معادن رهاشده در زیر یکاترینبورگ روسیه گرفته شده‌اند. لایه‌های کارنالیت (یک ماده معدنی مورداستفاده در کود) در دیواره‌های تونل، سبب تولید این شاهکار رنگارنگ طبیعی شده است. درواقع می‌توان گفت یک نسخه قنات از کوه‌های موجود در چین است.

بخش کوچکی از این معادن برای عموم مردم قابل بازدید است و بخش عظیمی توسط دولت بسته شده است. عکس‌های زیر توسط Mishainik از این مناطق بسته‌شده است که به‌وسیله مجوز رسمی از طرف دولت روسیه گرفته‌شده است.




3. غار یخی کامچاتکا

این غار یخ حقیقی؛ در شبه‌جزیره کامچاتکا در روسیه واقع‌شده است. تونل تقریباً یک کیلومتری با یک چشمه آب گرم در حال جریان و یخ‌هایی شبیه دوران یخبندان در کناره‌ها از آتش‌فشان Mutnovsky که در نزدیکی همین‌جاست تشکیل‌شده است. ازآنجاکه یخچال‌های طبیعی در آتش‌فشان کامچاتکا در سال‌های اخیر در حال ذوب شدن هستند، سقف این غار در حال حاضر بسیار نازک است که موجب شده نور خورشید به این غار یخی نفوذ کرده و چنین صحنه‌های زیبایی را به وجود بیاورد.




4. زمین‌های گل لاله

درهم آمیختگی گسترده‌ای از رنگ‌های رنگارنگ در مزارع گل لاله هلند از آسمان به نظر می‌رسد که یک کودک نوپای غول‌آسایی یک جعبه مداد رنگی فوق‌العاده بزرگی دارد.

گل‌های آبی، صورتی، قرمز و زردی که توسط کشاورزان هلندی پرورش داده می‌شوند تا در گل‌فروشی‌ها و سوپرمارکت‌های سراسر جهان به فروش برسند؛ فصل کاشت و پرورش گل لاله از ماه مارس (فروردین) آغاز و تا ماه اوت (شهریور) در سراسر کشور انجام می‌گیرد، اما دیدنی‌ترین زمان این شگفتی در ماه آوریل (اردیبهشت) است.

کشت پیازه گل لاله قدمتی بیشت از 400 سال در کشور هلند دارد، امروزه هلند بیش از نه میلیارد پیازه گل هرساله تولید می‌کند که دوسوم آن به خارج از کشور صادر می‌شود. اگر این تعداد به‌صورت مساوی بین مردم توزیع شود تقریباً به هر نفر دو عدد گل لاله می‌رسد!




5. پارک مُرده Namib-Naukluft

یک تابلوی نقاشی منحصر به فرد و رؤیایی و زیبا؛ کلمه‌ای بهتر از تابلوی نقاشی برای این منطقه از کره خاکی نمی‌توان یافت. مکانی زیبا که در کشور نامیبیا (آفریقای جنوبی) قرار دارد.




6. کانو کریستال

کانو کریستال (Cano Cristales) رودخانه کلمبیا واقع در استان Serrania است. رودخانه‌ای که معمولاً به نام‌های "رودخانه پنج رنگ" یا "مایع رنگین‌کمان " و به‌عنوان زیباترین رودخانه در جهان با توجه بهرنگ‌های قابل‌توجه آن شناخته‌شده است. در این رودخانه بسیاری از رنگ‌ها ازجمله زرد، سبز، آبی، سیاه‌وسفید و به‌خصوص قرمز که توسط clavigera Macarenia در پایین رودخانه ایجاد می‌شود، قابل‌مشاهده است.




7. دریاچه Hillier

نه، این یک سراب نیست و ویرایش شده در فتوشاپ هم قطعاً نیست! دریاچه هیلیِر واقع در مجمع‌الجزایر Recherche استرالیا است که از بالا شبیه یک آدامس صورتی باد شده است؛ آب این دریاچه کاملاً زلال و شفاف اما به رنگ صورتی هست. دلیل صورتی بودن این دریاچه همچنان به‌عنوان یک راز طبیعی برای دانشمندان باقی‌مانده است، برخی بر این باور هستند که رنگ Hillier ناشی از ترکیب شیمیایی آب شور با نوعی جلبک دریایی با نام Dunaliella salina و باکتری‌های صورتی‌رنگ معروف به Halobacteria است. برخلاف دیگر دریاچه‌های رنگی که با تغییر آب‌وهوا رنگ‌های آب‌ها نیز تغییر می‌کند، دریاچه هیلیِر همیشه به رنگ صورتی است؛ حتی زمانی که در یک بطری ریخته می‌شود!

علت صورتی بودن این دریاچه هر چه باشد طبق تحقیقات صورت گرفته هیچ خطری برای انسان ندارد، گر چه شنا در آبی با غلظت شوری زیاد کمی سخت است.




8. تپه‌های Devecser

مطمئن باشید به‌وسیله فتوشاپ دو عکس را به هم نچسبانده‌ایم؛ در نیمه بالایی عکس یک جنگل طبیعی زیبا با یک فرمانروایی سبز و طبیعی حاکم است و در نیمه زیرین یک تصویر از یک مکان و زمان دیگر وجود دارد.

این عکس مربوط می‌شود به تپه‌های Devecser در غرب مجارستان بعد از شش ماه پس از یک حادثه صنعتی ویرانگر.

در اواخر سال 2010، مخزن زباله‌ای از آلومینیوم کارخانه اکسید مجارستان، پشت سر هم دست به آزادسازی میلیون‌ها گالن از لجن قرمز زد، این گل‌های سمی به‌صورت سراشیبی از دو روستای Devecser و Kolontar به جریان افتاد که موجب شد ساختمان‌ها به خاک سپرده شوند و 10 نفر نیز کشته شود. سربازان و داوطلبان شروع به پاک‌سازی محوطه نمودند اما کار از کار گذشته بود و همه‌جا پُر از لجن‌های سمی و قرمزرنگ شده بود. این عکس توسط عکاس اسپانیایی به نام Palindromo گرفته‌شده است، او می‌گوید: وقتی وارد این مکان می‌شوید هنوز هم آن حس وحشتناک را دوباره به چشم می‌بینید!


9. پرواز چشمه آب گرم

نوادا - آمریکا، شاهد صحنه زیبایی از پرواز آب‌های گرم یک چشمه است، این چشمه با همه زیبایی هایش طبیعی نیست و در سال 1964 طی یک آزمون زمین‌گرمایی به‌صورت تصادفی به وجود آمده است؛ اما جلبک‌های طبیعی صحنه زیبایی به مکان می‌دهند و رنگ سبز روشن و قرمز را برای ما خیره‌کننده نمایان می‌کنند.




10. درب جهنم

در نگاه اول، می‌توانیم یک صحنه دراماتیک از یک فیلم علمی تخیلی را ببینیم که دری از جهنم را برای ما باز کرده است، اما این چاله غول‌پیکر از آتش در قلب صحرای کاراکوم واقع در ترکمنستان است، پس یک حمله فضای بر روی زمین نیست! این یک دهانه جهنمی ساخته‌شده توسط زمین شناسان بیش از 40 سال پیش است که شعله‌های آتش آن زیبایی را به ما هدیه می‌دهد. خوش‌آمدید به Derweze در ترکمنستان یا به قول مردم محلی " خوش‌آمدید به درب جهنم "





چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 ساعت 08:05  
 نظرات    
 
امیر یاشار فیلا 01:50 پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394
0
 امیر یاشار فیلا

سپاس.