صفحه شخصی م افتخاری   
 
نام و نام خانوادگی: م افتخاری
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  ناظر - مشاور - مدیرپروژه
شماره نظام مهندسی:  2465
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 نگاهی به درون کارخانه خودروهای الکتریکی تسلا بخش عمومی

5

ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت های تسلا و اسپیس اکس، با محصولات و طرح های بلندپروازانه خود مانند خودروهای الکتریکی لوکس و یا برنامه های سفر به فضا و طرح حمل و نقل فوق سریع هایپرلوپ از نام های مطرح در دنیای فناوری امروز محسوب می شود.

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، ایلان ماسک حساب ویژه ای روی خودروهای الکتریکی باز کرده و آینده را از آن این خودروها می داند. وی با معرفی محصولات رده بالایی مانند مدل S و مدل X نشان داده است خودروهای الکتریکی نه تنها می توانند ذهنیت افراد درباره کسل کننده و ناکارآمد بودن را تغییر دهند، بلکه در رده نمونه هایی لوکس و گران قیمت نیز قرار بگیرند.

تسلا به ندرت اجازه می دهد تا دوربین ها نگاهی به داخل کارخانه خودروسازی این شرکت واقع در فریمونت، کالیفرنیا داشته باشند. این شرکت در تاسیسات فریمونت خودروهای رده بالای مدل S و مدل X را تولید می کند. اما تولیدکننده خودروهای الکتریکی لوکس به تازگی اجازه داده است تا خبرنگاران KPIX 5، یکی از زیر مجموعه های CBS TV، نگاهی به داخل این کارخانه عظیم داشته باشند و با چگونگی روند تولید خودرو در آن بیشتر آشنا شوند. در ادامه نگاهی کوتاه به این بازدید خواهیم داشت.

کارخانه فریمونت تسلا مکان بسیار بزرگی است. این تاسیسات یک مایل (۱.۶ کیلومتر) طول و ۵ میلیون فوت مربع مساحت دارد. ابعاد وسیع این کارخانه باعث می شود تا از ماشین های مورد استفاده در بازی گلف برای دسترسی به مناطق مختلف آن استفاده شود.





در تاسیسات فریمونت تسلا ربات های غول پیکری به کار گرفته شده اند که توانایی بلند کردن، پرچ کردن و جوش دادن قطعات خودرو را دارند. این ربات ها دارای نام هایی مانند سیکلوپس، تاندربرد و تیتان هستند.

تسلا از ربات های تولید شده توسط شرکت آلمانی کوکا استفاده می کند. ربات های صنعتی مورد استفاده توانایی بلند کردن وزن بیش از دو هزار پوند (۹۰۷ کیلوگرم) را دارند.

تسلا بسیاری از قطعات خودروهای خود را در داخل تاسیسات فریمونت می سازد که از آن جمله می توان به نمایشگر ۱۷ اینچی نمادین داشبورد اشاره کرد.

فرآیند تولید خودروهای تسلا با ۲۰ هزار پوند (۹۰۷۲ کیلوگرم) ورق آلومینیوم آغاز می شود که در نهایت شکل بخش های مختلف خودرو را به خود می گیرند.

همچنین، خودروهای تسلا به یک بسته باتری بزرگ مجهز می شوند که هر یک از آنها حدود ۱۳۰۰ پوند (۵۹۰ کیلوگرم) وزن دارند.







مأخذ: عصرایران

یکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت 09:36  
 نظرات